Att lamm hör hemma på påskbordet är sen gammalt, men i denna kombination blir en annars traditionell rätt som ny! Med tillbehör som rökt sidfläsk, knapriga grönsaker och rostad potatis kommer det vara svårt att lämna rum för efterrätten. Till råga på det äts den även ihop med en egensvängd aioli. Smaklig påsk önskar vi!
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt smör och välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Finns det Raps och Olivolja som en egen produkt? Jag har letat,,, eller menar ni att man blandar?
Ann-charlotte
2023-04-03Hej Ann-Charlotte! Ja, det finns en produkt som heter raps- och olivolja. Det går också bra att göra aiolin på bara rapsolja. Hälsningar Elina
Redaktionen
2023-04-05Sagolikt gott. Körde 2 timmar på 50 grader sedan på 100 grader till dess innertemperaturen var 60 grader, sedan in i bakplåtspapper o aluminiumfolie.
Gunnar
2022-04-18Mycket gott, alla delar! Tog lite extra vitlökspulver i aioli för extra smak. Tog sedan även lite sockerärtor i då vi hade lite lite med haricots verts hemma. Första gången jag har gjort majonnäs själv! Blev mycket omtyckt! Helt klart ett recept att spara.
Katrine
2021-04-03