Att lamm hör hemma på påskbordet är sen gammalt, men i denna kombination blir en annars traditionell rätt som ny! Med tillbehör som rökt sidfläsk, knapriga grönsaker och rostad potatis kommer det vara svårt att lämna rum för efterrätten. Till råga på det äts den även ihop med en egensvängd aioli. Smaklig påsk önskar vi!
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt smör och välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Kommentarer
Adina
4/10/2020Årets lammstek var inte svensk... Det var en besvikelse.
Redaktionen ICAse
4/27/2020Hej Adina! Tack för din kommentar. Anledningen till varför det inte blev svenskt lamm i matkassen är att det just nu råder brist på svenskt lamm. Vi valde istället nya zeeländskt lamm eftersom att klimatet i Nya Zeeland är jämnt året runt. Vilket gör det möjligt för lammen att kunna beta ute och att köttet håller en god kvalitet. Hälsningar Ulrika
Helen
2/21/2020Gott och smakrikt. Marineringen av lammsteken gjorde den otroligt mör!
Malin
4/21/2019Fantastiskt gott!