Filodegsrullar med prästost

Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
3
Filodegsrullar med prästost

Krispiga filodegsrullar med prästost, torkade aprikoser och nötter som är fullkomligt ljuvliga. Smakrik och festlig plockmat som passar alla.

Filodegsrullar med prästost

Ingredienser

18 st
200 g  prästost
10   torkade aprikoser
1 dl  rostade hasselnötter
salt
peppar
50 g  smör
6   ark kyld filodeg
1   äggula
3 msk  rapsolja

För alla

Innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör äggfri: pensla kanterna med vatten eller mjölk istället för äggula.
Näringsvärdet är beräknat per rulle.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Går dessa att göra i förväg för att ljumma på när de ska serveras?

Britt

2024-03-25

Hej Britt! Det fungerar att göra dem någon timme innan och sedan ljumma dem, lycka till! Hälsningar Niclas

Redaktionen

2024-03-26

6 x 3 st låter väl inte som svår matematik.

Ralf

2019-04-19

Jag får inte matematiken gå ihop. 6 ark? 3 rektanglar per ark?

Lars

2019-04-19

Hej Lars! 2 ark ihop som sedan delas i 6 rektanglar och detta görs 3 ggr så man får med alla 6 ark. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2019-04-24

Näringsvärde per portion

Energi626 KJ / 150 kCal
Fett10 g
Salt0.35 g
Kolhydrater9 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Kavringssnittar med inkokta aprikoser och prästost
Betyg 5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Aprikossnitt med ädelost och pistage
Betyg 3.1 av 5.
89 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Filodegsknyten med tapenade
Betyg 3.1 av 5.
48 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Getostrullar med aprikos
Betyg 2.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga