Örtstekt kolja med spenatris och tomatyoghurt

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
0
Örtstekt kolja med spenatris och tomatyoghurt

En underbar och dessutom hälsosam fiskrätt på kolja eller sej med spännande spenatris och en frisk tomatyoghurt. Servera fisken tillsammans med oliver, kapris och ärtskott.

Örtstekt kolja med spenatris och tomatyoghurt

Ingredienser

4 portioner
600 g kolja eller sej
4 portioner ris t ex avorioris
70 g bladspenat
1 dl gröna örter t ex dill, gräslök eller persilja
1/2 dl ströbröd
rivet skal av 1 citron
1 tsk salt
1 krm peppar
1 msk matfett
2 tomater
2 dl matyoghurt
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1609 KJ / 385 kCal
Fett11.6 g

Testa liknande recept

Ugnsbakad kolja på en bädd av tomat
Betyg 4.3 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kolja med remouladsås
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad kolja med broccoli
Betyg 2 av 5.
22 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt kolja med rödbetshummus
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kolja med äggsås
Betyg 3.8 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgratäng med morötter
Betyg 3.1 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga