Örtkokt kalkonbröst med ciderkokt potatis och savoykål

Betyg 2 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Örtkokt kalkonbröst med ciderkokt potatis och savoykål

Ett festligt och roligt recept på kalkon med ciderkokt potatis och savoykål. Kalkon passar utmärkt att servera till exempelvis nyår! Gott, exklusivt och snyggt på tallriken!

Örtkokt kalkonbröst med ciderkokt potatis och savoykål

Ingredienser

4 portioner
1 kg sousvide kokt kalkonfilé
1 dl hackade örter t.ex. persilja och basilika
1 dl ströbröd
1/2 dl olivolja
2 krm salt
1 krm nymald svartpeppar
1 kg sparrispotatis
250 g savoykål
6 dl cider
1/2 grönsaksbuljongtärning
2 äpplen
salt
peppar

Gör så här

00:30:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Kalkonfilé med fänkålsgratäng
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kalkonfilé med serranoskinka
    Betyg 2.3 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kalkon bourguignon
    Betyg 3.7 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad