Kalkonfilé med Serranoskinka är ett utsökt recept med smaker från Medelhavet. Kalkonfilé, Serranoskinka, körsbärstomater, oliver och pesto skapar en ljuvlig och lyxig smakkombination och rätten är lika trevlig till vardag som fest!
Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt och olivolja i stället för pesto.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matyoghurten mot sour supreme (innehåller soja) och använd olivolja i stället för pesto.
Gör äggfri: välj pasta som inte innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Pia
2012-07-08Jag ersatta kalkonen med kyckling. Det blev kanongott
Tobias
2009-09-18Jättegott recept. Jag lade till en vitlöksklyfta i yoghurtblandningen, vilket uppskattades. Valde Turkisk Yoghurt. Resterna smakade lika gott dagen efter. :)