Kalkonfilé med serranoskinka
Kalkonfilé med Serranoskinka är ett utsökt recept med smaker från Medelhavet. Kalkonfilé, Serranoskinka, körsbärstomater, oliver och pesto skapar en ljuvlig och lyxig smakkombination och rätten är lika trevlig till vardag som fest!
Ingredienser
4 portioner
600 g kalkonfiléer
100 g skivad serranoskinka
1 liten rödlök
1 dl svarta kärnfria oliver
3 msk skuren timjan eller oregano
2 dl matyoghurt
salt
peppar
250 g körsbärstomater
4 portioner pasta
2 msk pesto eller olivolja
1 påse blandad sallad t ex sommarmix eller ruccola
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2358 KJ / 564 kCal
Fett19 g
Kommentarer
Jag ersatta kalkonen med kyckling. Det blev kanongott
Pia
2012-07-08Jättegott recept. Jag lade till en vitlöksklyfta i yoghurtblandningen, vilket uppskattades. Valde Turkisk Yoghurt. Resterna smakade lika gott dagen efter. :)
Tobias
2009-09-18