Kryddiga köttbullar på nöt- och lammfärs med vitlök och kapris. Det torra ströbrödet blandas direkt i färsen och tar smak av det citron- och vitlöksdoftande spadet från bondbönorna.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2013
Kontrollera noga innehållet i fonden.
Fri från laktos och mjölkprotein. Innehåller gluten och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Ska det verkligen vara 2 dl ströbröd i färsen?
Pia
2021-08-23Hej Pia! Nej, det ska inte vara 2 dl ströbröd i färsen utan bara 1/2 dl. Vi har nu uppdaterat receptet och tack för att du uppmärksammade det för oss! Hälsningar Elina
Redaktionen
2021-09-14