Örtiga järpar med pastasallad
Smarriga vitlöks- och oreganojärpar som serveras till en pastasallad med härliga rödbetor och fetaost blir en perfekt söndagslunch! Bonus: receptet på en rödvinsvinägrett som passar utmärkt till järparna och pastasalladen.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2007
Ingredienser
4 portioner
2 - 4 rödbetor
400 g pasta (t ex penne)
1 rödlök
100 g fetaost
3/4 dl vinägrett
Järparna
500 g köttfärs
1/2 dl mjölk
1 ägg
2 msk ströbröd
1 - 2 pressade vitlöksklyftor
1 tsk oregano
1 tsk timjan
1 1/2 tsk salt
2 krm peppar
1 msk olja till stekning
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3190 KJ / 760 kCal
Fett27 g
Kommentarer