Örtdressing

3
0
Örtdressing

En smakrik örtig dressing på olja smaksatt med persilja, dill och vitlök kan lyfta vilken måltid som helst till nya höjder! Servera örtdressingen till sallad, rostade grönsaker, fisk eller kyckling. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2020

Örtdressing

Ingredienser

8 portioner
1
liten vitlöksklyfta
2
krukor bladpersilja
1
kruka dill
1 1/2 dl
neutral rapsolja
1 tsk
vinäger
1 krm
svartpeppar
1/2 tsk
salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Testa liknande recept