Ört- och senapsfylld kyckling med ratatouille
![Ört- och senapsfylld kyckling med ratatouille](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16751/cf_259/ort-_och_senapsfylld_kyckling_med_ratatouille.jpg)
Smarriga kycklinglårfiléer, som fylls med en fräsch örtsenap och serveras till en vitlöksdoftande ratatouille. Tips: Tillsätt sweet chili i ratatouillen för lite extra smak och hetta!
![Ört- och senapsfylld kyckling med ratatouille](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16751/cf_259/ort-_och_senapsfylld_kyckling_med_ratatouille.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 msk dijonsenap
2 msk frysta örter (persilja, basilika, gräslök)
600 g kycklinglårfilé
1 msk olivolja
Ratatouille
2 lökar
2 vitlöksklyftor
1 gul paprika
1 röd paprika
1 zucchini
1 msk olivolja
1 tsk timjan
500 g krossade tomater
2 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
salt och svartpeppar
För alla
Läs noga innehållsförteckningen på grönsaksbuljongen.
I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: servera med quinoa eller ris.
Gör så här
Tips
Tillsätt sweet chili i ratatouillen.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1708 KJ / 408 kCal
Fett10 g
Kommentar
En väldigt god rätt men lite mesig i smaken så vi tar numer dubbelt med vitlök och kryddar upp med chiliflakes och då blir det mums.
Viktoria
2013-05-15