Oreganostekt lövbiff med fetaostkräm och tomat

5
1
Oreganostekt lövbiff med fetaostkräm och tomat

Du kommer bli överraskad över hur mycket tid du får över att äta denna rätt! En god oreganokryddad lövbiff serveras här med en krämig fetaostkräm med härlig sälta, steka haricots verts, och syrliga pärltomater som vändts i olja och persilja. Mums!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2018

Oreganostekt lövbiff med fetaostkräm och tomat

Ingredienser

2 portioner
2
port ris

Fetaostkräm

75 g
fetaost
2 dl
matyoghurt
-
salt
-
peppar

Tomatsallad

200 g
pärltomater eller babyplommontomater
1 tsk
olivolja
1 tsk
rödvinsvinäger
1
ask färsk persilja (à 20 g)
1/2
romansallad

Lövbiff

1/2
förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
1 tsk
olja
ca 400 g
lövbiff
1 1/2 tsk
torkad oregano

För alla

Innehåller mjölkprotein.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost och matyoghurt.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentar

Kari

2018-08-29

Utmaning att inte få för stark Kräm (Fetaost) och Sallad (Rödvinsvinäger. Lövbiffen kan bli torr om den steks fel.

Näringsvärde per portion

Energi 3184 KJ / 754 kCal
Fett 29 g
Salt 2.45 g
Kolhydrater 62 g
Protein 58 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept