Oreganostekt lövbiff med fetaostkräm och tomat
Du kommer bli överraskad över hur mycket tid du får över att äta denna rätt! En god oreganokryddad lövbiff serveras här med en krämig fetaostkräm med härlig sälta, steka haricots verts, och syrliga pärltomater som vändts i olja och persilja. Mums!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2018
Ingredienser
2 portioner
2 port ris
Fetaostkräm
75 g fetaost
2 dl matyoghurt
salt
peppar
Tomatsallad
200 g pärltomater eller babyplommontomater
1 tsk olivolja
1 tsk rödvinsvinäger
1 ask färsk persilja (à 20 g)
1/2 romansallad
Lövbiff
1/2 förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
1 tsk olja
ca 400 g lövbiff
1 1/2 tsk torkad oregano
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3184 KJ / 754 kCal
Fett29 g
Salt2.45 g
Kolhydrater62 g
Protein58 g
Kommentar
Utmaning att inte få för stark Kräm (Fetaost) och Sallad (Rödvinsvinäger. Lövbiffen kan bli torr om den steks fel.
Kari
2018-08-29