Lövbiff med potatisgratäng och tomatsallad

3
0
Lövbiff med potatisgratäng och tomatsallad

De möra lövbiffsskivorna smörsteks tills de fått en perfekt stekyta och serveras med en ljuvligt god och krämig potatisgratäng. Servera köttet och gratängen med en fräsch tomatsallad med smak av persilja, krispiga tunna skivor rödlök och vackra gröna ruccolablad. Smaklig måltid!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2017

Lövbiff med potatisgratäng och tomatsallad

Ingredienser

2 portioner
2
port potatisgratäng
2
tomater
1/2
rödlök
1/2
ask färsk persilja (à 20 g)
1 tsk
olivolja
1 tsk
rödvinsvinäger
-
salt och peppar
1/2
påse rucola (à 65 g)
ca 300 g
lövbiff
1 tsk
smör

För alla

Kontrollera noga innehållet i gratängen.
Rätten är fri från gluten men innehåller laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2504 KJ / 598 kCal
Fett 30 g
Salt 4 g
Kolhydrater 35 g
Protein 45 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept