Lövbiff med potatisgratäng och tomatsallad
De möra lövbiffsskivorna smörsteks tills de fått en perfekt stekyta och serveras med en ljuvligt god och krämig potatisgratäng. Servera köttet och gratängen med en fräsch tomatsallad med smak av persilja, krispiga tunna skivor rödlök och vackra gröna ruccolablad. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2017
Ingredienser
2 portioner
2 port potatisgratäng
2 tomater
1/2 rödlök
1/2 ask färsk persilja (à 20 g)
1 tsk olivolja
1 tsk rödvinsvinäger
salt
peppar
1/2 påse rucola (à 65 g)
ca 300 g lövbiff
1 tsk smör
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2504 KJ / 598 kCal
Fett30 g
Salt4 g
Kolhydrater35 g
Protein45 g
Kommentar
Jättebra recept!
Anton
2021-09-27