Oreganostekt lövbiff med fetaostkräm och tomat

Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Oreganostekt lövbiff med fetaostkräm och tomat

Du kommer bli överraskad över hur mycket tid du får över att äta denna rätt! En god oreganokryddad lövbiff serveras här med en krämig fetaostkräm med härlig sälta, steka haricots verts, och syrliga pärltomater som vändts i olja och persilja. Mums!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2018

Oreganostekt lövbiff med fetaostkräm och tomat

Ingredienser

2 portioner
2 port ris

Fetaostkräm

75 g fetaost
2 dl matyoghurt
salt
peppar

Tomatsallad

200 g pärltomater eller babyplommontomater
1 tsk olivolja
1 tsk rödvinsvinäger
1 ask färsk persilja (à 20 g)
1/2 romansallad

Lövbiff

1/2 förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
1 tsk olja
ca 400 g lövbiff
1 1/2 tsk torkad oregano

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Utmaning att inte få för stark Kräm (Fetaost) och Sallad (Rödvinsvinäger. Lövbiffen kan bli torr om den steks fel.

    Kari

Näringsvärde per portion

Energi3184 KJ / 754 kCal
Fett29 g
Salt2.45 g
Kolhydrater62 g
Protein58 g

Testa liknande recept

  • Senap- och rödlöksfylld lövbiff
    Betyg 3.8 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sojastekt lövbiff med avokadokräm
    Betyg 4.2 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad