Omelettsufflé

Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Omelettsufflé

Att äta en omelett till efterrätt kan låta märkligt, men det var faktiskt en vanlig dessert på 30-talet. Låt dig inte heller avskräckas av att det är en sufflé – det är enklare än du tror! Päron och apelsin ger lagom mycket sötma till rätten men kan naturligtvis bytas ut mot andra frukter eller bär.

Omelettsufflé

Ingredienser

4 portioner

Sufflé

2 äggulor
1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
3 äggvitor
smör (till formen)

Fyllning

1 päron
150 g vindruvor
1 apelsin
3 msk jordgubbssylt

Till garnering

florsocker

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

En snabb och god efterrätt.

Marjaana

2025-03-16

Väldigt god och enkel att göra, jag och min fru gjorde denna när vi skulle ha ”30-tals middag”. Rekommenderas starkt om man gillar ägg.

Jerry

2022-02-04

Näringsvärde per portion

Energi774 KJ / 185 kCal
Fett3 g
Salt0.14 g
Kolhydrater33 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Artistkompott med giftas
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Frukt i gelé
Betyg 3.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Banana split
Betyg 4.5 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Gräddtårta
Betyg 4 av 5.63 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Potatisbröd
Betyg 4.6 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Wok
Betyg 4.1 av 5.132 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad