Frukt i gelé

Betyg 3.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Frukt i gelé

Att gömma vindruvor, jordgubbar och små hallon i gelé är ett enkelt sätt att förvandla den vanliga frukttallriken till en riktigt tjusig dessert. Gelatinblad, flädersaft och några timmar i kylen är allt som behövs för att fixa formen.

Frukt i gelé

Ingredienser

8 portioner
4 gelatinblad
2 dl koncentrerad flädersaft
2 dl vatten
ca 100 g vindruvor (gärna både röda och gröna)
ca 15 färska jordgubbar (15 st jordgubbar motsvarar ca 300 g)
125 g färska hallon

Till servering

vispad grädde

Gör så här

00:05:00
08:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.8 personer har röstat

Kommentar

Gott och enkelt

Daria

2024-05-12

Testa liknande recept

Omelettsufflé
Betyg 2.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Artistkompott med giftas
Betyg 4.2 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Coeur de filét Provencale
Betyg 4.5 av 5.69 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Potatisbröd
Betyg 4.6 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Wok
Betyg 4.1 av 5.127 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Avokado på flera sätt
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad