Omelett med tomat, skinka och parmesan

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
1
Omelett med tomat, skinka och parmesan

Omelett med tomat, skinka och parmesan är mättande och snabblagat. Spenat gör omeletten än mer smakrik. Låt ugnen göra jobbet genom att ställa in omelettblandningen där.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007

Omelett med tomat, skinka och parmesan

Ingredienser

4 portioner
10   ägg
2 dl  mjölk
1 msk  matfett
2   tomater
70 g  färsk spenat
200 g  rökt skinka
50 g  parmesan
2 msk  olivolja
1 tsk  pressad citronjuice
1/2 tsk  salt
1 krm  svartpeppar

För alla

Glutenfri men innehåller ägg och mjölk.
Gör mjölkfri: byt mjölken mot Solhavre eller annat mjölkfritt alternativ. Ersätt parmesanosten med mjölkfritt ostalternativ och använd mjölkfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentar

Mums 😋

Anders

2019-07-31

Näringsvärde per portion

Energi1850 KJ / 440 kCal
Fett31 g

Testa liknande recept

Spenatsoppa med ägg och skinka
Betyg 2.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatistortilla med rökt skinka, spenat och manchego
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Risotto med rödlök och skinka
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skinkrullar med sparris i pesto
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenatvåfflor med ostkräm och parmasegel
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spenat- och parmesanomelett med serranoskinka
Betyg 2.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga