Omelett med tomat, skinka och parmesan
Omelett med tomat, skinka och parmesan är mättande och snabblagat. Spenat gör omeletten än mer smakrik. Låt ugnen göra jobbet genom att ställa in omelettblandningen där.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007
Ingredienser
4 portioner
10 ägg
2 dl mjölk
1 msk matfett
2 tomater
70 g färsk spenat
200 g rökt skinka
50 g parmesan
2 msk olivolja
1 tsk pressad citronjuice
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
För alla
Glutenfri men innehåller ägg och mjölk.
Gör mjölkfri: byt mjölken mot Solhavre eller annat mjölkfritt alternativ. Ersätt parmesanosten med mjölkfritt ostalternativ och använd mjölkfritt margarin.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1850 KJ / 440 kCal
Fett31 g
Kommentar
Mums 😋
Anders
2019-07-31