Olivpasta med kassler
I det här receptet på olivpasta med kassler gör du en härlig och fräsch grönsakspasta med haricots verts och tomater och serverar med stekt kassler fylld med feta- och olivcottage cheese. En god och smakrik rätt som dessutom är snabblagad, perfekt i vardagen!
Ingredienser
4 portioner
2 pkt färsk pasta (à 250 g)
300 g djupfrysta haricots verts (bönor)
4 tomater
500 g kassler
250 g smaksatt cottage cheese t ex feta oliv (5%)
1 msk olja
För alla
Gör glutenfri: byt ut pastan mot glutenfri pasta.
Gör äggfri: byt ut pastan mot äggfri pasta.
Gör laktosfri: byt ut cottage cheese mot laktosfri cottage cheese blandad med hackade oliver.
Gör så här
Tips
Gröna tipset: Fördela cottage cheese mellan tunna skivor squash som steks någon minut på varje sida i stället för kasslern.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2691 KJ / 643 kCal
Fett0 g
Kommentar
Ett helt okej vardagsrecept. Framför allt tyckte jag att det gick fort att laga till rätten, max en kvart.
Johanna
2007-01-23