Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 30 MIN | Medel

Olivpasta med kassler

I det här receptet på olivpasta med kassler gör du en härlig och fräsch grönsakspasta med haricots verts och tomater och serverar med stekt kassler fylld med feta- och olivcottage cheese. En god och smakrik rätt som dessutom är snabblagad, perfekt i vardagen!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka pastan och haricots verts enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skölj och skär tomaterna i klyftor. Låt pastan och bönorna rinna av och blanda med tomatklyftorna.
  3. Skär kasslern i tunna skivor.
  4. Fördela cottage cheese på hälften av kasslerskivorna, lägg på resterande skivor och tryck ihop.
  5. Stek kasslerskivorna i olja några minuter på varje sida.
  6. Servera kasslern med grönsakspastan och garnera ev med kapris och oliver.

För alla

Gör glutenfri: byt ut pastan mot glutenfri pasta.
Gör äggfri: byt ut pastan mot  äggfri pasta.
Gör laktosfri: byt ut cottage cheese mot laktosfri cottage cheese blandad med hackade oliver.

Tips

Gröna tipset: Fördela cottage cheese mellan tunna skivor squash som steks någon minut på varje sida i stället för kasslern.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 pkt färsk pasta (à 250 g)
  • 300 g djupfrysta haricots verts
  • 4 tomater
  • 500 g kassler
  • 250 g smaksatt cottage cheese t ex feta oliv (5%)
  • 1 msk olja
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2691 kJ / 643 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer