Paprikagratinerad kassler med tomat

14
2
Paprikagratinerad kassler med tomat

Familjemiddagarna blir ännu trevligare om man kan laga den tillsammans, innan den avnjuts ihop! Crème fraiche och paprikapesto blandas ihop innan den hälls över den skivade kasslern. När den sedan gratinerats klart i ugnen så äts kasslern ihop med kokt ris och tomathalvor!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2019

Paprikagratinerad kassler med tomat

Ingredienser

4 portioner
ca 600 g
kassler
2 dl
crème fraiche
130 g
pestopaprika
1/2
påse riven ost (à 150 g)
4
port ris eller annat gryn
250 g
körsbärstomater

För alla

Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj ris eller annat glutenfritt gryn.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja pesto utan ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

14

Kommentarer

Heidi

2020-08-20

En stor favorit hemma :)

Sofia

2020-03-02

Mycket gott och enkelt.

Näringsvärde per portion

Energi 3137 KJ / 750 kCal
Fett 40 g
Salt 8.5 g
Kolhydrater 52 g
Protein 43 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept