Paprikagratinerad kassler med tomat
Familjemiddagarna blir ännu trevligare om man kan laga den tillsammans, innan den avnjuts ihop! Crème fraiche och paprikapesto blandas ihop innan den hälls över den skivade kasslern. När den sedan gratinerats klart i ugnen så äts kasslern ihop med kokt ris och tomathalvor!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2019
Ingredienser
4 portioner
ca 600 g kassler
2 dl crème fraiche
130 g pestopaprika
1/2 påse riven ost (à 150 g)
4 port ris eller annat gryn
250 g körsbärstomater
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3137 KJ / 750 kCal
Fett40 g
Salt8.5 g
Kolhydrater52 g
Protein43 g
Kommentarer
En stor favorit hemma :)
Heidi
2020-08-20Mycket gott och enkelt.
Sofia
2020-03-02