Olivoljefräst kål med fetaost och pumpakärnor

Betyg 4.4 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Olivoljefräst kål med fetaost och pumpakärnor

Snabbfräst strimlad kål smaksatt med balsamico och toppad med fetaost är en lättlagad vegetarisk rätt. Med en färdigskuren mix av olika kålsorter så blir tillagningen extra smidig. Det går även utmärkt att välja egna favoriter i kålfamiljen som t ex spetskål eller rödkål för den här smakrika gröna rätten fulladdad med nyttigheter.

Olivoljefräst kål med fetaost och pumpakärnor

Ingredienser

4 portioner
1 dl pumpakärnor
1 påse mix av strimlad svartkål, grönkål och purjolök (à 250 g)
3 msk olivolja
3 msk balsamicovinäger
150 g fetaost
65 g röda mangoldskott
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Gillar denna rätt. Har gjort den flera gånger nu och kommer göra igen!

    Ants

Näringsvärde per portion

Energi1379 KJ / 330 kCal
Fett27.4 g
Salt1.2 g
Kolhydrater7.5 g
Protein12.7 g

Testa liknande recept

  • Pumpa- och paprikaröra
    Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rökig glaze
    Betyg 2.5 av 5.40 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bresaola med ädelostfikon
    Betyg 3.3 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Spenatröra med fänkålsfrön
    Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad