Olivkräm

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Olivkräm

Olivkräm är ett otroligt mumsigt tillbehör med härlig sälta som passar de flesta rätter, speciellt soppor! Färskost, hackade oliver, solrosfrön och vattenkrasse utgör basen. Salta och peppra efter eget tycke.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Olivkräm

Ingredienser

4 portioner
150 g färskost
1 dl urkärnade gröna oliver
2 msk solrosfrön
2 msk klippt krasse
salt och svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi670 KJ / 160 kCal
Fett15 g

Testa liknande recept

Kajmak – smörig oströra
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Makrillwrap
Betyg 3.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Färskostyoghurt med oliver
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mango- & chilidipp med färskost
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Färskostdipp - japanese style
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bakad potatis med färskost och stekta kantareller
Betyg 4.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad