Olivkräm

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
0
Olivkräm

Olivkräm är ett otroligt mumsigt tillbehör med härlig sälta som passar de flesta rätter, speciellt soppor! Färskost, hackade oliver, solrosfrön och vattenkrasse utgör basen. Salta och peppra efter eget tycke.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Olivkräm

Ingredienser

4 portioner
150 g  färskost
1 dl  urkärnade gröna oliver
2 msk  solrosfrön
2 msk  klippt krasse
salt och svartpeppar

Gör så här

Tips

Olivkrämen är god att bre på en smörgås och äta till soppan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi670 KJ / 160 kCal
Fett15 g

Testa liknande recept

Färskostyoghurt med oliver
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Makrillwrap
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mango- & chilidipp med färskost
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bakad potatis med färskost och stekta kantareller
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Färskostdipp - japanese style
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kryddostkräm
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga