Olivkräm

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Olivkräm

Olivkräm är ett otroligt mumsigt tillbehör med härlig sälta som passar de flesta rätter, speciellt soppor! Färskost, hackade oliver, solrosfrön och vattenkrasse utgör basen. Salta och peppra efter eget tycke.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Olivkräm

Ingredienser

4 portioner
150 g färskost
1 dl urkärnade gröna oliver
2 msk solrosfrön
2 msk klippt krasse
salt och svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi670 KJ / 160 kCal
Fett15 g

Testa liknande recept

  • Tahini & citronröra med färskost
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Hummus med röd paprika
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Färskostdipp med oliver och mandel
    Betyg 4.7 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Persiljepesto
    Betyg 4.3 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ädelfärskost med grönpeppar
    Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad