Tunnbrödsquesadilla med pepparrot, spenat och rökt lax
Quesadilla är från början en mexikansk rätt. Den här tunnbrödsquesadillan innehåller klassiska svenska smaker som lax, pepparrot och spenat. Perfekt att servera på en buffé eller som tilltugg. Servera gärna med lite fräsch krasse på toppen!
Ingredienser
2 portioner
1 dl solroskärnor
125 g färskost (pepparrot)
4 runda mjuka tunnbröd
30 g babyspenat
1 msk smör
100 g skivad kallrökt lax
Till servering
krasse
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2913 KJ / 696 kCal
Fett50 g
Salt3.5 g
Kolhydrater32 g
Protein29 g
Kommentar
Dåligt middagsförslag då det är en förrätt
Maria
2020-02-09Hej Maria! Det har du rätt i, dessa quesadillas passar bäst som tilltugg eller på en buffé. Vi skriver inte att det är en middag, har receptet kommit upp som ett middagsförslag någonstans på vår site? Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-02-10