Olivfyllda järpar

Betyg 3 av 5.
10 personer har röstat
0
Olivfyllda järpar

Aptitretande variant på färsrätt. Olivfyllda järpar kanske blir en ny middagsfavorit med sin milda och smakfulla framtoning. Servera med kokt potatis och en grön sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007

Olivfyllda järpar

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl finhackad lök
2 msk smör
1 dl ströbröd
2 dl mjölk
500 g blandfärs
1 ägg
2 msk honung
1/2 dl grovhackade oliver
1 tsk salt
1 krm finmalen vitpeppar
smör och olja till stekning
2 1/2 färdigköpt gräddsås

Till servering

kokt potatis till servering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Järpar med tomat- och olivsås
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Järpar i gräddig tomatsås
Betyg 3.7 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Järpar med tzatziki
Betyg 4 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Järpar med gräddig lökragu
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Järpar med gurka och rotfruktsmos
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga