Olivfyllda järpar

Betyg 3 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Olivfyllda järpar

Aptitretande variant på färsrätt. Olivfyllda järpar kanske blir en ny middagsfavorit med sin milda och smakfulla framtoning. Servera med kokt potatis och en grön sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007

Olivfyllda järpar

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl finhackad lök
2 msk smör
1 dl ströbröd
2 dl mjölk
500 g blandfärs
1 ägg
2 msk honung
1/2 dl grovhackade oliver
1 tsk salt
1 krm finmalen vitpeppar
smör och olja till stekning
2 1/2 färdigköpt gräddsås

Till servering

kokt potatis till servering

Gör så här

00:20:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.10 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Järpar med tomat- och olivsås
Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Järpar i gräddig tomatsås
Betyg 3.7 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Järpar med tzatziki
Betyg 4 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Järpar med gräddig lökragu
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Järpar med gurka och rotfruktsmos
Betyg 4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lammfärsjärpar, potatissallad och honungsstekt färsklök
Betyg 3 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad