Järpar med tomat- och olivsås

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
0
Järpar med tomat- och olivsås

En mättande middagsrätt som du tillagar på under 30 minuter! Bryn de saftiga järparna (smaksatta med vitlök, salt och peppar), i en stekpanna, häll över körsbärstomaterna och tillsätt timjan och oliver. Servera dina järpar i den färgglada tomatsåsen tillsammans med nykokt pasta.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2014

Järpar med tomat- och olivsås

Ingredienser

4 portioner
4 port pasta (gärna gemelli)
1 vitlöksklyfta
1 dl vatten
1/2 dl ströbröd
ca 500 g blandfärs
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk olja
1 burk körsbärstomater (à 400 g)
1 tsk timjan
140 g oliver pimiento

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2585 KJ / 619 kCal
Fett27.8 g
Kolhydrater56.8 g
Protein32.4 g

Testa liknande recept

Järpar med tzatziki
Betyg 4 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Olivfyllda järpar
Betyg 3 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Järpar med gurka och rotfruktsmos
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kålpudding två punkt noll
Betyg 4.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Järpar i gräddig tomatsås
Betyg 3.7 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färslimpa med tomatsås och oliver
Betyg 4.1 av 5.
33 personer har röstat
Under 45 min att tillaga