Järpar med tomat- och olivsås
En mättande middagsrätt som du tillagar på under 30 minuter! Bryn de saftiga järparna (smaksatta med vitlök, salt och peppar), i en stekpanna, häll över körsbärstomaterna och tillsätt timjan och oliver. Servera dina järpar i den färgglada tomatsåsen tillsammans med nykokt pasta.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 25 2014
Ingredienser
4 portioner
4 port pasta (gärna gemelli)
1 vitlöksklyfta
1 dl vatten
1/2 dl ströbröd
ca 500 g blandfärs
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk olja
1 burk körsbärstomater (à 400 g)
1 tsk timjan
140 g oliver pimiento
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2585 KJ / 619 kCal
Fett27.8 g
Kolhydrater56.8 g
Protein32.4 g
Kommentarer