En snabblagad och smarrig middag som kommer att uppskattas av stora och små. De saftiga järparna steks och får sedan puttra i en underbart god italiensk tomatsås tills smakerna gift sig. Basilikan ger rätten extra piff. Servera med nykokt ris, krispig grön romansallad och en god och kall dryck.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
49 2016
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd (kan innehålla mjölkprotein) eller po-fiber.
Gör laktosfri: använd matfett och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mikael
2017-04-11Mycket gott och inner tempraturen på järparna runt 72 grader är helt perfekt inte alls torra och tråkiga. Väl värt ett försök! Jag har använt extra ca 1krm vit peppar som inte står i receptet till färsen .
Ismail
2016-11-28underbar