Olivfocaccia med rosmarin
Nu kan du göra ditt eget ljuvliga italienska focacciabröd! Passar lika bra med gröna som svarta oliver i och rosmarin blir pricken över i:et. Lyxa till det på söndagsfrukosten eller servera italienska charkuterier till brödet och lunchen är klar!
Ingredienser
2 portioner
25 g jäst
2 1/2 dl vatten
7 dl vetemjöl (7 dl motsvarar 400 g)
1/2 tsk salt
2 dl oliver
1/2 dl olivolja
2 kvistar rosmarin
1 msk havssalt
För alla
Brödet innehåller gluten men är fritt från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Näringsberäkningen är beräknad per bröd.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi485 KJ / 116 kCal
Fett4.7 g
Kolhydrater15.5 g
Protein2.5 g
Kommentarer