Olivfocaccia med rosmarin

Betyg 2.8 av 5.
22 personer har röstat
0
Olivfocaccia med rosmarin

Nu kan du göra ditt eget ljuvliga italienska focacciabröd! Passar lika bra med gröna som svarta oliver i och rosmarin blir pricken över i:et. Lyxa till det på söndagsfrukosten eller servera italienska charkuterier till brödet och lunchen är klar!

Olivfocaccia med rosmarin

Ingredienser

2 portioner
25 g jäst
2 1/2 dl vatten
7 dl vetemjöl (7 dl motsvarar 400 g)
1/2 tsk salt
2 dl oliver
1/2 dl olivolja
2 kvistar rosmarin
1 msk havssalt

Gör så här

Näringsberäkningen är beräknad per bröd.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
22 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi485 KJ / 116 kCal
Fett4.7 g
Kolhydrater15.5 g
Protein2.5 g

Testa liknande recept

Focaccia med oliver, tomater och rostad paprika
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Focaccia med oliver och örter
Betyg 3 av 5.
103 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Focaccia med getost och rosmarin
Betyg 3.1 av 5.
146 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lökfocaccia
Betyg 2.4 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad focaccia
Betyg 2.7 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Enkel focaccia med torrjäst
Betyg 2.9 av 5.
80 personer har röstat
Över 60 min att tillaga