Olivfocaccia med rosmarin

22
0
Olivfocaccia med rosmarin

Nu kan du göra ditt eget ljuvliga italienska focacciabröd! Passar lika bra med gröna som svarta oliver i och rosmarin blir pricken över i:et. Lyxa till det på söndagsfrukosten eller servera italienska charkuterier till brödet och lunchen är klar!

Olivfocaccia med rosmarin

Ingredienser

2 portioner
25 g jäst
2 1/2 dl vatten
7 dl vetemjöl (7 dl motsvarar 400 g)
1/2 tsk salt
2 dl oliver
1/2 dl olivolja
2 kvistar rosmarin
1 msk havssalt

För alla

Brödet innehåller gluten men är fritt från laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Näringsberäkningen är beräknad per bröd.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

22

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 485 KJ / 116 kCal
Fett 4.7 g
Kolhydrater 15.5 g
Protein 2.5 g
Läs mer om näringsvärden