Oliv- och tomatbröd

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
0
Oliv- och tomatbröd

Mästerligt hembakt bröd, fyllt av smak från soltorkade tomater, kvarg/kvarg, honung och oliver. Servera ditt bröd till maten eller njut det som ett kvällsmål.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006

Oliv- och tomatbröd

Ingredienser

2 bröd
50 g jäst
5 dl vatten (37°C)
25 g smör eller margarin (flytande/smält)
1 1/2 tsk salt
2 msk honung
250 g kvarg
8 soltorkade tomater (finhackade)
2 dl fint rågmjöl
13 dl vetemjöl
30 svarta oliver
1 ägg
2 tsk timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1130 KJ / 390 kCal
Fett7 g

Testa liknande recept

Grytbröd
Betyg 4.8 av 5.
21 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Mustbullar
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vörtbröd
Betyg 4.2 av 5.
63 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kalljästa frukostbullar
Betyg 3.9 av 5.
41 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Valnötsbröd
Betyg 3.7 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jullimpa
Betyg 2.8 av 5.
82 personer har röstat
Över 60 min att tillaga