Gudruns knäckebröd med pumpakärnor

2
1
Gudruns knäckebröd med pumpakärnor

Gudruns knäckebröd med pumpakärnor är härliga, delikata och knapriga knäckesticks som faktiskt inte är så svåra att göra. Du behöver bara rågmjöl, vetemjöl, jäst, smör, salt och pumpafrön eller några andra frön du gillar, till exempel solrosfrön.

Gudruns knäckebröd med pumpakärnor

Ingredienser

60 st
50 g smör eller margarin
2 dl vatten
25 g färsk jäst
1/2 tsk salt
3 dl grovt rågmjöl
ca 3 dl vetemjöl

Gör så här

Tips

Fler smaksättningar...
Byt ut smaksättningen mot:
1-2 tsk kummin, anis, fänkål eller koriander.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentar

Katrina

2009-07-23

Farligt gott och mycket enklare än jag trodde. Det här blev snacksbröd til getosten varje kväll när vi satt och spelade kort i sommarstugan (jag hade inget rågmjöl hemma så jag tog graham istället).