Oliv- och tomatbröd

Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Oliv- och tomatbröd

Mästerligt hembakt bröd, fyllt av smak från soltorkade tomater, kvarg/kvarg, honung och oliver. Servera ditt bröd till maten eller njut det som ett kvällsmål.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006

Oliv- och tomatbröd

Ingredienser

2 bröd
50 g jäst
5 dl vatten (37°C)
25 g smör eller margarin (flytande/smält)
1 1/2 tsk salt
2 msk honung
250 g kvarg
8 soltorkade tomater (finhackade)
2 dl fint rågmjöl
13 dl vetemjöl
30 svarta oliver
1 ägg
2 tsk timjan

Gör så här

00:30:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1130 KJ / 390 kCal
Fett7 g

Testa liknande recept

  • Knäckebröd
    Betyg 4 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gudruns knäckebröd med pumpakärnor
    Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vridna baguetter
    Betyg 4 av 5.50 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grytbröd
    Betyg 4.8 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mustbullar
    Betyg 3.7 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kalljästa frukostbullar
    Betyg 3.9 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 17 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad