Oliv- och bönsallad

144
0
Oliv- och bönsallad

Med en burk eller tetra blandade bönor i basskafferiet kommer du långt. Ta fram och använd i en medelhavssmakande bön- och olivsallad! Välj riktigt goda kalamataoliver och goda soltorkade tomater för en äkta grekisk touch. Mynta ger fin örtig ton.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2016

Oliv- och bönsallad

Ingredienser

6 bufféportioner
1 förp stora blandade bönor (à 400 g)
1 rödlök
50 g soltorkade tomater (i olja)
120 g kalamataoliver
1/2 dl olivolja
1/2 dl hackad mynta
1/2 dl hackad persilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

144

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 673 KJ / 161 kCal
Fett 9 g
Salt 0.05 g
Kolhydrater 9 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden