Oliv- och bönsallad

Betyg 2.8 av 5.145 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Oliv- och bönsallad

Med en burk eller tetra blandade bönor i basskafferiet kommer du långt. Ta fram och använd i en medelhavssmakande bön- och olivsallad! Välj riktigt goda kalamataoliver och goda soltorkade tomater för en äkta grekisk touch. Mynta ger fin örtig ton.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2016

Oliv- och bönsallad

Ingredienser

6 bufféportioner
1 förp stora blandade bönor (à 400 g)
1 rödlök
50 g soltorkade tomater (i olja)
120 g kalamataoliver
1/2 dl olivolja
1/2 dl hackad mynta
1/2 dl hackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.145 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi673 KJ / 161 kCal
Fett9 g
Salt0.05 g
Kolhydrater9 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Grekisk sallad med zoodles
Betyg 3.2 av 5.128 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Filorullar med fetaost och mynta
Betyg 3.7 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Keftedes
Betyg 2.9 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grekisk bowl
Betyg 4.3 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Klassisk grekisk sallad
Betyg 4.5 av 5.63 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Italiensk potatisbakelse
Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad