Oliv- och bönsallad

143
0
Oliv- och bönsallad

Med en burk eller tetra blandade bönor i basskafferiet kommer du långt. Ta fram och använd i en medelhavssmakande bön- och olivsallad! Välj riktigt goda kalamataoliver och goda soltorkade tomater för en äkta grekisk touch. Mynta ger fin örtig ton.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2016

Oliv- och bönsallad

Ingredienser

6 bufféportioner
1
förp stora blandade bönor (à 400 g)
1
rödlök
50 g
soltorkade tomater (i olja)
120 g
kalamataoliver
1/2 dl
olivolja
1/2 dl
hackad mynta
1/2 dl
hackad persilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

143

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 673 KJ / 161 kCal
Fett 9 g
Salt 0.05 g
Kolhydrater 9 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept