Oliv- och bönsallad

Betyg 2.8 av 5.
144 personer har röstat
0
Oliv- och bönsallad

Med en burk eller tetra blandade bönor i basskafferiet kommer du långt. Ta fram och använd i en medelhavssmakande bön- och olivsallad! Välj riktigt goda kalamataoliver och goda soltorkade tomater för en äkta grekisk touch. Mynta ger fin örtig ton.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2016

Oliv- och bönsallad

Ingredienser

6 bufféportioner
1   förp stora blandade bönor (à 400 g)
1   rödlök
50 g  soltorkade tomater (i olja)
120 g  kalamataoliver
1/2 dl  olivolja
1/2 dl  hackad mynta
1/2 dl  hackad persilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
144 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi673 KJ / 161 kCal
Fett9 g
Salt0.05 g
Kolhydrater9 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Grekisk sallad med zoodles
Betyg 3.2 av 5.
128 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mynta- och tzatsikisås
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Filorullar med fetaost och mynta
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Keftedes
Betyg 2.9 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grekisk bowl
Betyg 4.2 av 5.
19 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Italiensk potatisbakelse
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga