Italiensk potatisbakelse

Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Italiensk potatisbakelse

Läcker bakelse på potatissorten asparges i spröd filodeg. Lägg en fuktad kökshandduk över filodeg som väntar på att användas. Servera som förrätt eller tillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012

Italiensk potatisbakelse

Ingredienser

12 st
1 kg potatis t ex asparges
10 soltorkad tomat i olja
1 1/2 dl urkärnade kalamataoliver
50 g smör till pensling
1 rulle kyld filodeg (à ca 250 g)
olivolja till formarna
1 dl mjölk (3%)
1 msk olja från de soltorkade tomaterna
2 äggulor
1 msk smör
1 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

00:20:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat

Kommentar

Fantastiskt god potatis bakelse, passar jätte bra till grillat kött, kan verkligen rekommendera/Pia

Pia

2012-06-09

Testa liknande recept

Små filodegspajer med salladslök och oliver
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Spenatrullar med soltorkade tomater
Betyg 3.8 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Filodegsrullar med banan och dulce de leche
Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Oliv- och bönsallad
Betyg 2.8 av 5.144 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tapenade med valnötter
Betyg 5 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Filodegsknyten med tapenade
Betyg 3.1 av 5.48 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad