Italiensk potatisbakelse

Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Italiensk potatisbakelse

Läcker bakelse på potatissorten asparges i spröd filodeg. Lägg en fuktad kökshandduk över filodeg som väntar på att användas. Servera som förrätt eller tillbehör.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012

Italiensk potatisbakelse

Ingredienser

12 st
1 kg potatis t ex asparges
10 soltorkad tomat i olja
1 1/2 dl urkärnade kalamataoliver
50 g smör till pensling
1 rulle kyld filodeg (à ca 250 g)
olivolja till formarna
1 dl mjölk (3%)
1 msk olja från de soltorkade tomaterna
2 äggulor
1 msk smör
1 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

00:20:00
00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Fantastiskt god potatis bakelse, passar jätte bra till grillat kött, kan verkligen rekommendera/Pia

    Pia

Testa liknande recept

  • Spenatrullar med soltorkade tomater
    Betyg 3.8 av 5.35 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tapenade med valnötter
    Betyg 4.8 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Oliv- och bönsallad
    Betyg 2.8 av 5.145 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Filodegsrullar med svamp
    Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad