Oliv- och bönsallad

Betyg 2.8 av 5.145 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Oliv- och bönsallad

Med en burk eller tetra blandade bönor i basskafferiet kommer du långt. Ta fram och använd i en medelhavssmakande bön- och olivsallad! Välj riktigt goda kalamataoliver och goda soltorkade tomater för en äkta grekisk touch. Mynta ger fin örtig ton.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2016

Oliv- och bönsallad

Ingredienser

6 bufféportioner
1 förp stora blandade bönor (à 400 g)
1 rödlök
50 g soltorkade tomater (i olja)
120 g kalamataoliver
1/2 dl olivolja
1/2 dl hackad mynta
1/2 dl hackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi673 KJ / 161 kCal
Fett9 g
Salt0.05 g
Kolhydrater9 g
Protein7 g

Testa liknande recept

  • Grekisk sallad med zoodles
    Betyg 3.3 av 5.129 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Filorullar med fetaost och mynta
    Betyg 3.7 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Keftedes
    Betyg 2.9 av 5.24 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grekisk bowl
    Betyg 4.2 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Italiensk potatisbakelse
    Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Klassisk grekisk sallad
    Betyg 4.5 av 5.74 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad