Nykokt vit sparris med crème fraiche-bearnaise

Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
0
Nykokt vit sparris med crème fraiche-bearnaise

Nykokt vit sparris kokas och blir sedan insvept i fyllig crème fraiche-bearnaise vilket gör sparrisen himmelskt god! Servera till fisk och nykokt färskpotatis.

Nykokt vit sparris med crème fraiche-bearnaise

Ingredienser

4 portioner
2   buntar vit sparris (à ca 400 g)
4 l  vatten
salt
2 msk  socker
2 msk  citronjuice
1   burk crème fraiche- bearnaise (à 2 dl)

Gör så här

I näringsberäkningen ingår stekt panerad torsk och kokt potatis.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2082 KJ / 496 kCal

Testa liknande recept

Vit sparris med mousselinesås
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade pilgrimsmusslor med sparris och späda blad
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vit sparris med citronsås och örtkrust
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sparrissoppa med räkor och pepparrot
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vit sparris med tryffelolja
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med sparris och räkor
Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga