Vit sparris med mousselinesås

Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vit sparris med mousselinesås

Perfekt tilltugg eller varför inte servera den vit sparrisen med mousselinesås på ditt buffébord? Sparrisen och såsen av äggulor och grädde tillagar du enkelt på under 45 minuter.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Vit sparris med mousselinesås

Ingredienser

4 portioner
500 g vit sparris

Mousselinesås

200 g smör
4 äggulor
1 msk vatten
juicen av 1/2 citron
salt
kajennpeppar
1/2 - 4/5 dl vispgrädde

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rosmarinkokta skockor med hollandaisesås
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sparrissoppa med kräftstjärtar
Betyg 4.4 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nykokt vit sparris med crème fraiche-bearnaise
Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sparris- och ostpastejer
Betyg 3.1 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hemmagjord Hollandaisesås
Betyg 3.7 av 5.85 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Rostad rotselleri med spenat, pocherat ägg och tryffelhollandaise
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad