Nykokt vit sparris med crème fraiche-bearnaise

Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Nykokt vit sparris med crème fraiche-bearnaise

Nykokt vit sparris kokas och blir sedan insvept i fyllig crème fraiche-bearnaise vilket gör sparrisen himmelskt god! Servera till fisk och nykokt färskpotatis.

Nykokt vit sparris med crème fraiche-bearnaise

Ingredienser

4 portioner
2 buntar vit sparris (à ca 400 g)
4 l vatten
salt
2 msk socker
2 msk citronjuice
1 burk crème fraiche- bearnaise (à 2 dl)

Gör så här

00:07:00
I näringsberäkningen ingår stekt panerad torsk och kokt potatis.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2082 KJ / 496 kCal

Testa liknande recept

  • Vit sparris med mousselinesås
    Betyg 3.6 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vit sparris med tryffelolja
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sparrissoppa med räkor och pepparrot
    Betyg 3.2 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 20 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad