Marängswiss i strut med extra sommarkänsla i form av färska jordgubbar. Vispa syrad grädde, krossa maränger och skiva gubbarna. Sedan återstår bara att varva kulor med glass, grädde, marängsmulor och eventuell kolasås. Hugg in på momangen!
Gör glutenfri: välj glutenfria glasstrutar.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde, glass och mjölkfria maränger.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och glass mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter. Välj mjölkproteinfria maränger.
Gör äggfri: välj äggfria maränger.
Kommentar
Ella christina
2018-06-16Är "syrad grädde" i detta recept detsamma som crème fraîche?
Redaktionen ICAse
2018-06-18Hej Ella! Nja, det finns en färdig produkt i mejerihyllan som heter syrad grädde. Den kan användas där du i dag använder vispgrädde, matlagningsgrädde eller crème fraiche. Så om du hellre vill ha crème fraiche går det säkert också bra. Hälsningar Michelle