Gör en asiatisk nudelwok med tofu, stekt ägg och krispiga haricot verts. Denna snabba och goda vardagsrätt får smak av sweet chilisås och koriander. Pressa över lite limejuice vid servering.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2017
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj risnudlar eller glasnudlar. Välj glutenfri rostad lök.
Gör äggfri: välj nudlar fria från ägg. Uteslut de stekta äggen.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jukka
3/28/2020Helt gott. Det är äggen, koriandern, lime och rostade löken som lyfter upp denna rätt. Enkelt att fixa även om jag hade gärna haft en wokpanna och mera kraftfull spis.
Jonas
3/10/2019@Ulf, hoppas att du skippade äggen då? :D
Ulf
11/12/2017Min första lagade veganrätt! Det blev väldigt gott!