Ät inte snabbnudlarna som de är när du på under en halvtimme kan göra denna himmelska nudelsoppa med smarrig, röd currykyckling! Soppan gör du extra matig av att du blandar ner sallad före du lägger på den goda kycklingen. Snabbt och gott!
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2012
Gör glutenfri: använd glasnudlar eller glutenfri pasta och buljongtärning/fond.
Gör laktos-, mjölkprotein- och äggfri: kontrollera innehållet i nudlarna eller använd pasta och lämplig buljongtärning/fond.
Receptet är lagat och kommenterat av Buffés Testlagare 2012.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Åsa
2022-02-09Mums. Enkelt och gott. Toppen vardagsrätt. Godkänt av båda barnen också.
Malena
2011-11-14Frächt och gott med lagom styrka! Lättlagat med få ingredienser. Gång nummer två valde jag att tärna kycklingfilén ist för att steka dom hela och ökade på mängden olivolja något i marinaden. Hällde sen på kycklingen och den överblivna marinaden på nudlarna vilket gav extra smak. Bytte ut snabbnudlarna mot äggnudlar och tillsatte kycklingbuljong ist. Även Ludvig 1,5 gjorde tummen upp för det här! Kommer absolut att lagas igen!
Anna
2011-11-14En helt ok rätt. Gick riktigt fort att göra och mycket enkel. Kycklingen blev jättgod men nudlarna blev sådär. Andra gången använde vi äggnudlar istället och det blev bättre tyckte vi. Kommer absolut att lagas igen fast med äggnudlar då :)