Carbonaranudlar

En smakfull fusion av italienskt och japanskt – dessa carbonaranudlar kombinerar krämig parmesan och äggula med snabblagade nudlar och knaprigt bacon. En kul twist på en klassisk rätt, färdig på bara 15 minuter!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2024

Ingredienser
1 portion
1 finskuren salladslök
1/2 förp bacon (à 140 g)
1 förp kyckling- eller grönsaks- snabbnudlar (à ca 85 g)
1/2 dl riven parmesan
1/2 msk smör
1 äggula
2 krm svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ursäkta inlägget, men Andreas och Joakim. Vad menar ni med er kommentar? Var det super enkelt? Var det super gott? Om jag ska göra den vill jag veta.
Anna
2025-01-10Är med dig där joakim
Andreas
2024-10-12gjorde liknade , (hade inte allt hemma ) glömde äggula men blev riktigt gott ändå
Therése
2024-10-10