Ett spännande recept där ingefärs- och vitlöksmarinerat fläsk serveras med exotisk nudelsallad. Salladen med paprika, sockerärter, champinjoner och pak choy smaksätts med dressing på olja, lime och soja samt ett uns sambal oelek för stingets skull!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
5 2013
Läs noga ingrediensförteckningen på röd currypasta. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: byt äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Helena
2016-04-10Gott! Vi gillade salladen, men köttet blev litet tråkigt, nästa gång får det kanske litet glaze, t ex
Maria
2013-10-19Gott! Jag tyckte köttet blev litet tråkigt. Nästa gång gjorde jag med kyckling, funkade bättre tycker jag. Rätten fungerar bra som matlåda.
Agneta
2013-02-01Gott! men vi tyckte det fattades lite sötma, så vi sa att lite annanas hade passat till! Annars gott, stark och syrligt!