Nubberöra

Betyg 4 av 5.48 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Nubberöra

En krämig nubberöra med matjessill, ägg, rödlök och kaviar. En klassiker som smakar lika gott till midsommar, jul och påsk som ett salt tilltugg en vanlig sommarkväll. Nubberöran går snabbt att röra ihop med crème fraiche när väl äggen är kokta. Servera på krispigt knäckebröd eller mörk kavring.

Nubberöra

Ingredienser

8 portioner
2 ägg
2 burkar matjessill (à 200 g)
1 liten rödlök
1 dl crème fraiche
2 msk majonnäs
1 dl hackad dill
1/2 dl mildrökt kaviar
svartpeppar

Till servering

kavring

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

4 st
  • Mumsigt! Men vilken slags kaviar används i receptet? :)

    Josefina

    Hej Josefina! Här använder vi vanlig mildrökt kaviar på tub. Vänliga hälsningar Tove

    ICA-köket

  • Supergott!

    Anna

  • Mycket gott

    Bertil

Näringsvärde per portion

Näringsberäkningen är beräknad per bufféportion.
Energi1449 KJ / 346 kCal
Fett22.6 g
Kolhydrater22.3 g
Protein12.7 g

Testa liknande recept

  • Annas nubberöra
    Betyg 3.5 av 5.34 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gubbröra med matjessill
    Betyg 4.4 av 5.241 personer har röstat
    Receptet har 40 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Matjes på amandine med kaviarcrème
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Matjessilltårta
    Betyg 4.5 av 5.80 personer har röstat
    Receptet har 27 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad