Annas nubberöra

31
4
Annas nubberöra

Den här smakfulla och lättlagade nubberöran blir lätt en favorit på buffébordet till midsommar. Den salta smaken av matjessill passar perfekt med ägg, äpple och örter. Himmelskt tillsammans med färskpotatis.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007

Annas nubberöra

Ingredienser

4 portioner
1 burk matjessill (à 200 g)
1 kokt ägg
1 rödlök
1 äpple
1/2 dl majonnäs
1/2 dl crème fraiche
1 msk kaviar på tub
1 msk hackad gräslök
1 msk finhackad dill
peppar

För alla

Fri från gluten. 
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkfri: byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). 
Gör äggfri: uteslut ägget. Välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

31

Kommentarer

Anne

2020-04-10

Jättegod, alla gillar den.

Camilla

2018-06-19

Helt suveränt god nubberöra!

Jenny

2008-06-22

Väldigt god och enkel att göra. Kan helt klart rekommenderas om man gillar matjesill. Åt det tillsammans med färskpotatis.

Näringsvärde per portion

Energi 1260 KJ / 300 kCal
Läs mer om näringsvärden