Annas nubberöra
Den här smakfulla och lättlagade nubberöran blir lätt en favorit på buffébordet till midsommar. Den salta smaken av matjessill passar perfekt med ägg, äpple och örter. Himmelskt tillsammans med färskpotatis.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007
Ingredienser
4 portioner
1 burk matjessill (à 200 g)
1 kokt ägg
1 rödlök
1 äpple
1/2 dl majonnäs
1/2 dl crème fraiche
1 msk kaviar på tub
1 msk hackad gräslök
1 msk finhackad dill
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1260 KJ / 300 kCal
Kommentarer
Jättegod, alla gillar den.
Anne
2020-04-10Helt suveränt god nubberöra!
Camilla
2018-06-19Väldigt god och enkel att göra. Kan helt klart rekommenderas om man gillar matjesill. Åt det tillsammans med färskpotatis.
Jenny
2008-06-22