Annas nubberöra | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Annas nubberöra

Den här smakfulla och lättlagade nubberöran blir lätt en favorit på buffébordet till midsommar. Den salta smaken av matjessill passar perfekt med ägg, äpple och örter. Himmelskt tillsammans med färskpotatis.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär sillen i små bitar. Skala och finhacka ägg, rödlök, äpple.
  2. Blanda majonnäs, crème fraiche och kaviar. Rör ner de övriga ingredienserna. Smaka av med peppar.

För alla

Fri från gluten. 
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkfri: byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). 
Gör äggfri: uteslut ägget. Välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 burk matjessill (à 200 g)
  • 1 kokt ägg
  • 1 rödlök
  • 1 äpple
  • 1/2 dl majonnäs
  • 1/2 dl crème fraiche
  • 1 msk kaviar på tub
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1 msk finhackad dill
  • peppar
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 1260 kJ / 300 kCal
Läs mer om näringsvärden