Annas nubberöra

Betyg 3.5 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Annas nubberöra

Den här smakfulla och lättlagade nubberöran blir lätt en favorit på buffébordet till midsommar. Den salta smaken av matjessill passar perfekt med ägg, äpple och örter. Himmelskt tillsammans med färskpotatis.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007

Annas nubberöra

Ingredienser

4 portioner
1 burk matjessill (à 200 g)
1 kokt ägg
1 rödlök
1 äpple
1/2 dl majonnäs
1/2 dl crème fraiche
1 msk kaviar på tub
1 msk hackad gräslök
1 msk finhackad dill
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.34 personer har röstat

Kommentarer

Jättegod, alla gillar den.

Anne

2020-04-10

Helt suveränt god nubberöra!

Camilla

2018-06-19

Väldigt god och enkel att göra. Kan helt klart rekommenderas om man gillar matjesill. Åt det tillsammans med färskpotatis.

Jenny

2008-06-22

Näringsvärde per portion

Energi1260 KJ / 300 kCal

Testa liknande recept

Nubberöra
Betyg 4 av 5.47 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Gubbröra med matjessill
Betyg 4.4 av 5.203 personer har röstat
Receptet har 33 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Krämig matjessill med äpple, rödlök, ägg och smetana
Betyg 4.9 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Matjes på amandine med kaviarcrème
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Nubbesallad
Betyg 4.2 av 5.88 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Matjessill med lök och kaviargrädde
Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad