Matjes på amandine med kaviarcrème
Välj den goda mandelsmakande amandinepotatisen till dessa mumsiga snittar med matjessill och kaviarcrème. Koka potatisen dagen innan, så ligger du steget före. En trevlig rätt att bjuda på till såväl jul som midsommar och påsk.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016
Ingredienser
6-8 bufféportioner
300 g amandinepotatis
1 dl crème fraiche
1 1/2 msk kaviar (orökt)
nymalen vitpeppar
1 paket matjessill i bitar (à 200 g)
1/2 dl finskuren gräslök
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi643 KJ / 154 kCal
Fett10 g
Salt2 g
Kolhydrater10 g
Protein5 g
Kommentarer