Matjes på amandine med kaviarcrème

1
0
Matjes på amandine med kaviarcrème

Välj den goda mandelsmakande amandinepotatisen till dessa mumsiga snittar med matjessill och kaviarcrème. Koka potatisen dagen innan, så ligger du steget före. En trevlig rätt att bjuda på till såväl jul som midsommar och påsk.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Matjes på amandine med kaviarcrème

Ingredienser

6-8 bufféportioner
300 g
amandinepotatis
1 dl
crème fraiche
1 1/2 msk
kaviar (orökt)
-
nymalen vitpeppar
1
paket matjessill i bitar (à 200 g)
1/2 dl
finskuren gräslök

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 643 KJ / 154 kCal
Fett 10 g
Salt 2 g
Kolhydrater 10 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept