Nötfärsbiffar med kål och äpple

Mumsigt matiga biffar (av nötfärs, ströbröd och vatten) får gott sällskap av syrlig kål- och äppelsallad som kokats i grädde. Stek biffarna i lite matfett, strö hackad persilja över den gräddiga salladen och servera tillsammans med nykokt potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2014

Ingredienser
4 portioner
900 g mjölig potatis
Biffar
3 msk ströbröd
1 dl vatten
ca 500 g nötfärs
1 tsk salt
2 krm peppar
1 msk smör eller margarin
Kål- äppelsallad
1 äpple
275 g kål mix
1 msk olja
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1/2 kruka persilja
Gör så här
00:03:00
00:02:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2467 KJ / 589 kCal
Fett25.8 g
Kolhydrater52.8 g
Protein32.9 g
Kommentarer