Kålsallad med granatäpple
Denna smarriga kålsallad med granatäppelkärnor är båda hälsosam och går fort att blanda ihop. Ringla över dressingen av citronjuice och toppa salladen med nötter strax före servering- utsökt!
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011
Ingredienser
8 bufféportioner
500 g blandad kål (t ex grönkål, rödkål och vitkål)
1 granatäpple
1 1/2 msk färskpressad citronjuice
1 dl grovhackade, rostade nötter eller mandel
1 1/2 msk rapsolja
1 krm salt
1 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi422 KJ / 101 kCal
Fett8 g
Salt0.2 g
Kolhydrater4 g
Protein2 g
Kommentar
Frisk och god -även med lite apelsin och valnötter.
Helena
2021-12-26