En mustig gryta är aldrig fel! Här har du en nordafrikanskinspirerad lammfärsgryta där gurkmeja, kanel och kummin står för smakerna. Ät tillsammans med mumsig quinoa och en len matyoghurt och du har en underbar rätt att njuta av.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
4 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Isa
2021-12-14Jag dubblerade mängden kryddor och smakade av med mango chutney. Gott och bra variant på köttfärssås som hela familjen gillade (bebis, 3-åring och vuxna).
Kirsi
2020-11-25Lite mera kryddor så blev det toppen. Hade en orzo grynblandning till som blev pricken över i'et. Minstingen på 1.5år älskade den!
Sara
2018-01-24Dubblade mängden kryddor! Lät puttra minst en timme. Serverade även med citronklyftor.