Tunisiska kryddiga lammfärsspett med smak av koriander, kanel och spiskummin. Till spetten har du en aptitlig couscoussallad med rödlök, röd chili, gurka och tomat. Servera tillsammans med grekisk yoghurt och finskuren mynta.
Ingredienser
4 portioner
500
g
lammfärs
1
ägg
1
finhackad vitlöksklyfta
1/2
dl
vatten
1
tsk
koriander
1
tsk
kanel
1
tsk
spiskummin
1
tsk
salt
1
krm
peppar
Couscoussallad
4
portioner couscous (eller bulgur)
1
rödlök
röd chili
1/2
gurka
2
tomater
1
citron
Till servering
grekisk yoghurt
finskuren mynta
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
22
3 st
Kommentarer
Johan
2022-08-27
Mycket gott. Uteslut vattnet på lamfärsspetten om de ska grillas. Mycket lättare att forma färsen då.
Andrea
2020-08-20
Fantastisk goda och har blivit en grillfavorit i vår familj! Testa gärna med pärlcouscous, lite roligare än vanlig couscous.
Kommentarer
Johan
2022-08-27Mycket gott. Uteslut vattnet på lamfärsspetten om de ska grillas. Mycket lättare att forma färsen då.
Andrea
2020-08-20Fantastisk goda och har blivit en grillfavorit i vår familj! Testa gärna med pärlcouscous, lite roligare än vanlig couscous.
Ann-kristin
2015-07-28Goda och enkla