En fin, mustig och fantastiskt god soppgryta. Gurkmeja, kummin och kanel är en smakfull afrikansk kombination som lyfter grönsakerna och lämnar dig mätt och glad.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2006
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Lina
2021-11-01Skippade pasta, tog mindre vatten och spiskummin istället för kummin. Hjälp, vad gott! Är inget fan av sötpotatis i vanliga fall, men här är den i sitt esse.
Linnea
2019-01-28Supergott! Jag tillsatte lite soya och syra och det gillar jag iaf!
Linus
2017-01-17jätte gott. jag skippade squashen och makaronin pga av att det kändes som det blev lite för mycket grejer. Jag hade nog bytt ut de hela tomaterna mot krossade nu i efterhand. Var geneösa med kryyningen och jag skulle säga att spiskummin pasade bättre än kummin, både nyttigare och godare.