Nektarin och hallon i glas med råkräm

5
0
Nektarin och hallon i glas med råkräm

Somrig efterrätt med smaker från ett av de somrigaste bären nämligen hallon. Den lena råkrämen med vaniljsmak matchas fint fram i kombination med nektariner och det lilla extra krispet står havreflarnen för.

Nektarin och hallon i glas med råkräm

Ingredienser

4 portioner

Råkräm

3 äggulor
1/2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
3 dl vispgrädde
2 nektariner
1 förp färska hallon (à 125 g)
8 havreflarn
1 kruka mynta eller citronmeliss

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2357 KJ / 563 kCal
Fett 40 g
Salt 0.5 g
Kolhydrater 43 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden