Nektarin och hallon i glas med råkräm

0
0
Nektarin och hallon i glas med råkräm

Somrig efterrätt med smaker från ett av de somrigaste bären nämligen hallon. Den lena råkrämen med vaniljsmak matchas fint fram i kombination med nektariner och det lilla extra krispet står havreflarnen för.

Skriv ut
Nektarin och hallon i glas med råkräm

Ingredienser

4 portioner

Råkräm

3
äggulor
1/2 dl
strösocker
1 tsk
vaniljsocker
3 dl
vispgrädde
2
nektariner
1
förp färska hallon (à 125 g)
8
havreflarn
1
kruka mynta eller citronmeliss

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2357 KJ / 563 kCal
Fett 40 g
Salt 0.5 g
Kolhydrater 43 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept