Hallontiramisù i glas

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Hallontiramisù i glas

Kan vi få nog av tiramisu? Svaret är såklart nej! Så här kommer en somrig variant på den outtröttliga italienska desserten med mascarpone, mandellikör och savoiardikex som får nytt sällskap av färska hallon. Servera tiramisu i glas så blir det både enkelt och festligt! 

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2024

Hallontiramisù i glas

Ingredienser

6 portioner

Rårörda hallon

3 förp  färska hallon (à 125 g)
2 msk  strösocker
2   ägg
250 g  mascarpone
1/2 msk  vaniljsocker
1/2 dl  strösocker
12   savoiardikex
4 msk  amaretto

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

För en alkoholfri variant: doppa kexen i koncentrerad hallonsaft istället för Amaretto. 

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Glasstårta tiramisu
Betyg 3.9 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu för många
Betyg 2.6 av 5.
518 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu med hallon och citron
Betyg 2.6 av 5.
39 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu affogato
Betyg 4.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tiramisu
Betyg 3.5 av 5.
475 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu med blodapelsin och mynta
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga