Havreflarn
Havreflarn måste ändå räknas till de snabbaste och enklaste kakorna att baka. På under en halvtimme kan du servera perfekta och spröda havreflarn. Rör ihop smör, grädde, sirap och naturligtvis havregryn med vetemjöl, bakpulver och socker. 5 minuter i ugnen och havreflarnen är fädiggräddade.
Ingredienser
ca 30 st
75 g smör
2 msk vispgrädde
2 msk ljus sirap
1 dl havregryn
1 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1 dl strösocker
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Näringsvärdet är beräknat per flarn.
Energi207 KJ / 49 kCal
Fett3 g
Salt0.05 g
Kolhydrater6 g
Protein0.3 g
Kommentarer
Jätte lätt och goda blev de 👍
Elisabeth
2024-12-06Älskar det vi brukar ståpa chocklad på de, så gott vi älskar det, super!🥰🍰
Coralie
2024-11-30Jag gör dom mjölkfria, växtbaserat margarin och havrevisp. Fungerar lika bra varje gång. Brukar ringla eller doppa dom i mörk choklad ibland för variation.
Theres
2024-11-03