Havreflarn måste ändå räknas till de snabbaste och enklaste kakorna att baka. På under en halvtimme kan du servera perfekta och spröda havreflarn. Rör ihop smör, grädde, sirap och naturligtvis havregryn med vetemjöl, bakpulver och socker. 5 minuter i ugnen och havreflarnen är fädiggräddade.
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och grädde eller mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och grädde eller mjölk mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Näringsvärdet är beräknat per flarn.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag gjorde dubbel sats och fick ut knappt 30....
Johanna
2023-08-11Goda
Johan
2023-07-24Goda, bra recept. Jag gjorde glutenfria, bytte bara ut havregryn och vete mot glutenfri och majsmjöl-pofiber som jag hade + lite husk
Ingrid
2023-07-16